Psihoterapie & Life Coaching

Psihoterapie  individuală

Terapia premaritala ofera cuplurilor un cadru sigur in care pot discuta despre intentiile cu care intra in relatie, despre cum poti dezvolta o fundatie puternica, despre viziune, dar si cum pot dezvolta conversatii curajoase inca de la inceput. Porneste in aceasta noua etapa a vietii cu incredere

Psihoterapie  de cuplu

Relațiile sunt esența experienței umane, pentru că ele ne împlinesc din punct de vedere emoțional și sunt componente de bază ale sănătății noastre mintale și fizice. Când doi oameni decid să devină un cuplu, ei trebuie să țină cont de faptul că provin din medii diferite, au stil de viață diferit, experiențe și opinii diferite.

Provocările ce pot apărea își au rădăcinile în diverse situații: apariția unui copil, sentimentul de singurătate în doi, conflicte, conexiunile construite pe dependență sau chiar schimbările de dinamică legate de longevitatea cuplului.

Psihoterapia pentru cupluri se focusează pe relația dintre cei doi parteneri, pe modul în care aceștia, având o înțelegere mai profundă de sine și a celuilalt, reușesc să contribuie util în relație.

Life  coaching

Coaching-ul este un proces care te ajută să progresezi. Procesul în sine include o serie de întrebări, care facilitează găsirea unor soluții la orice problemă. De aceea, rolul meu de coach-ului este acela de a îți crea cadrul potrivit și de a te îndruma să faci pașii necesari pentru a găsi soluția. Eu doar te voi îndruma cu drag și-ți voi putea oferi, poate, opinia mea, dar nu și rezolvarea.

Life coaching-ul poate funcționa în orice aria a vieții unde simți că ai nevoie de îmbunătățiri. Fie că este vorba despre modul în care relaționezi sau că simți nevoia de o transformare a stilului de viață, fie că ți-ai propus o nouă etapă în plan educațional sau că îți dorești să slăbești.

Eu încurajez conectarea cu sinele, accesarea resursele interioare și sunt orientată către eficiența în timp.

Consiliere  premaritală

Grija față de noi înșine este completă atunci când luăm în calcul toate nivelurile existenței noastre. De aceea, la fel cum ne îngrijim de corpul nostru și de sănătatea fizică, e important să oferim aceeași atenție și sănătății mintale și emoționale.

Psihoterapia se adresează tuturor celor care-și doresc să-și creeze o stare de bine și să aibă o calitate a vieții crescută, să-și rezolve diferite probleme afective, emoționale sau mentale. Psihoterapeutul creează un mediu potrivit nevoilor clientului, un spațiu de siguranță în care să se simtă înțeles, ascultat și susținut în ceea ce-l provoacă. Mai mult, îl ghidează  să găsească o mai bună modalitate de a-și folosi resursele și de a-și atinge scopurile.

Astfel, în rolul meu de psihoterapeut te ajută să elimini simptomele, să conștientizezi blocajele, să-ți schimbi perspectiva asupra vieții și asupra sinelui, să identifici tiparele de gândire atât de greu să de văzut fără un ajutor specializat.

Cum poti face programare?

Pentru a programa o sedință mă puteți contacta telefonic

Programarisedinta initiala de psihoterapie & coaching online

Pasul 1

Trimite un mail la adresa voinea.adina.d@gmail.com in care precizezi numele sau initialele, varsta, situatia (in 2-3 propozitii) cu care te confrunti si doresti sa abordezi in terapie si ceea ce ai vrea sa obtii in urma terapiei. De asemena, te rugam sa precizezi tara in care te afli, intervalul orar – ora Romaniei- in care esti disponibil pt terapie.

Pasul 2

Noi iti raspundem cu variantele de orar disponibile si tinand cont de alegerea ta, programam prima sedinta. Acest lucru se poate intampla in maxim o saptamana. Dupa confirmarea efectuarii platii, are loc sedinta initiala. De asemenea, iti recomandam sa citesti cu mare atentie sectiunea Politica de confidentialitate.

*Frecventa recomandata este de o sedinta pe saptamana, cu durata uneia de 50 minute. Poti opta intre achizitionarea unei sedinte sau a unui pachet de 4 sedinte.
*Preturile pentru psihoterapie &coaching online vor fi comunicate in urma discutiei initiale.
*Coachingul se desfasoara in 10-12 sesiuni pe o perioada de 4-6 luni. Beneficiul coachingului si al psihoterapiei se construieste in timp, schimbarea este un proces.